Specialisti për materialet e ndërtimit të thatë

Ne jemi prodhuesit udhëheqës për zgjidhje të brendshme dhe të jashtme për ndërtim të thatë. Prodhimet dhe sistemet tona janë të njohura dhe janë instaluar në shumë ndërtesa në Evropë. Përvoja jonë na mundëson t’i mbështesim partnerët tanë dhe ta përcak

SHAPING THE WAY PEOPLE BUILD AND LIVE

Si partner kryesor i furnizimit për mijëra projekte ndërtimi në të gjithë botën, ne prodhojmë materialin më të mirë të pllakave të gipsit që i bën shtëpitë, shkollat, spitalet dhe vendet e punës më të thata, më të ngrohta, më të qeta dhe më të sigurta si kurrë më parë.

Specifikime novatore

Mjedise më të mira mësimore

Produktivitet në vendet e punës

Kosto të përgjithshme

Shërbimi ynë për ju

Si një nga prodhuesit kryesorë në rrjetin e zinxhirit të furnizimit të materialeve të ndërtimit, ne sigurojmë dërgesën ditën tjetër tek qindra distributorë të specializuar dhe tregtarë ndërtues në të gjithë botën.

Një partner i besuar furnizimi

Siniat - Trusted supply partner

Një partner i besuar furnizimi

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për të pasqyruar një larmi të madhe të projekteve dhe buxheteve, duke siguruar dërgesën ditën tjetër për klientët tanë. Shumë prej kompanive më të suksesshme të sektorit të ndërtimit u besojnë produkteve tona, shërbimit ndaj klientit dhe njohurive teknike për t'i dhënë biznesit të tyre një epërsi konkurruese.

Ekspertizë teknike

Siniat - Technical expertise

Ekspertizë teknike

Ekipi ynë teknik është i gatshëm që t'ju ndihmojë në lidhje me pyetjet që mund të keni për ndonjë nga produktet dhe sistemet tona. Për projekte më të mëdha, ne mund të sigurojmë mbështetjen fillestare të dizajnit, të shoqëruar me mbështetje teknike në kantier gjatë fazës së instalimit. Për projekte më të vogla, faqja jonë e internetit përmban një mori informacionesh dhe videosh praktike, së bashku me ndihmën përmes linjës telefonike.

Mbështetja dhe planifikimi i projektit

Siniat - Project planning and support

Mbështetja dhe planifikimi i projektit

Për projekte më të mëdha, ne i shtojmë vlerë ndërtimit në të gjitha fazat e tij. Duke punuar me ekipin e projektit, ne mund të mbështesim tenderin fillestar, duke gjetur mënyra për të përmirësuar estetikën ose performancën e ndërtesës, të ulim kostot e ndërtimit, kohën e ndërtimit ose të sugjerojmë mënyra për të ulur kostot e mirëmbajtjes në vazhdimësi.

Risi

Siniat - Innovation

Risi

Në Siniat, ne kemi përfituar nga njohuritë e marra nga qendrat e kërkimit dhe zhvillimit të Etex anembanë globit. Të qenit pjesë e Etex na mundëson që t'u ofrojmë gjithmonë klientëve tanë zgjidhjet më novatore. Ne gjithashtu punojmë me institucione të ndryshme kërkimore dhe subjekte juridike për t'ju ofruar zgjidhje të sigurta që plotësojnë kërkesat ligjore të ndërtimit të të gjitha vendeve.

Qëndrueshmëria

Siniat - Sustainability

Qëndrueshmëria

Si kompani prodhuese, ne jemi të vetëdijshëm për përgjegjësinë tonë ndaj shoqërisë, mjedisit dhe njerëzve që punojnë me ne. Prandaj, ne jemi shumë të përfshirë në fushën sociale; ne nxisim sjelljen e përgjegjshme të punonjësve dhe kontraktorëve tanë në punën e tyre të përditshme dhe kështu ne e orientojmë kulturën e kompanisë sonë drejt menaxhimit të vetëdijshëm dhe të qëndrueshëm të burimeve.

Trajnimi

Siniat - Training

Trajnimi

Klientët e Siniat kanë qasje në një sërë kursesh trajnimi për t'i ndihmuar ata të marrin më të mirën nga produktet dhe sistemet tona të ndërtimit të thatë. Përfshirë leksionet CPD, nga videot udhëzuese dhe trajnimet praktike, trajnuesit tanë janë në dispozicion për të maksimizuar aftësitë e ekipeve tuaja.

Kush jemi?

Kush jemi?

Kush jemi?

Siniat u themelua në vitin 2012 kur grupi global i kompanive Etex bleu kompaninë Plasterboard LaFarge. Siniat zotëron 35 fabrika në të gjithë Evropën dhe Lindjen e Mesme, duke punësuar mbi 3,300 njerëz.

Rreth Etex

Siniat - About Etex

Rreth Etex

Siniat është pjesë e Etex Building Performance, një sektor që ndërthur produktet dhe zgjidhjet e dy kompanive të materialeve të ndërtimit të thatë - ne vetë dhe Promat. Ne jemi pjesë e grupit global të kompanive Etex, që operon në të gjithë Evropën, Afrikën, Lindjen e Afërt dhe të Mesme dhe Amerikën e Jugut.

Zgjidhje novatore, inteligjente dhe efektive

Zgjidhje të testuara dhe të certifikuara

Të përkushtuar ndaj ndërtimeve të qëndrueshme